Världens mest irriterande styckeformat ger en regelrätt stenkastning per person


Jodå, jag skulle googla "månlandning". Jag minns inte varför, det var tio minuter sedan - ungefär lika långt som ett sekel. Men innan jag ens hade hunnit skriva "må" trodde google (givetvis) att jag var mer av frågotypen: "måste jag stena min granne".
Måste jag stena min granne, undrar jag då? Enligt google och en upprörd forumskribent måste jag stena min granne, rent teoretiskt. Praktiskt då? Mina grannar idkar samlag ganska högljutt, de spelar musik när jag vill sova (runt 19-snåret med omnejd), de röker och bara det är en synd... och frestande. Samlagsidkande är frestande. Musik är frestande. Mina grannar bara frestar och frestar. Och därför borde de stenas? Ja, det låter logiskt.
Tack bibeln. Tack upprörd forumsskribent.

Tack google, som nu går under epitetet rotentillalltont-sökmotorn. I praktik och teori med omnejd.



black black


Herre jästanes!

Jag trodde att folk, per automatik, slutar läsa här när jag har blogguppehåll. Min lilla skara läsare gör tydligen inte så. Det gillar jag!

Jag har inte så mycket att rapportera, ingen uppdatering. Jag har i vanlig ordning klappat katter till galenskap, stickat ett tjog(!) äggformade kvadrater och testat gamla skor. Intet nytt på frontfronten.
Och för er som undrar om jag är gravid: Nej, jag har bara ätit många kanelbullar. Det enda som slinker ur mig är bullrapar.
Och för er som undrar om Ariels syster har någon syster: Jag förmodar det. Hela sjöjungfrufilmen kryllar av brudar. Det är ett enda fittstim.
Och för er som undrar om jag någonsin ska sluta skriva detta inlägg:

Ja.